Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Teuvo Hakkaraisen kikkelikuvat

  • Suoraselkäinen mies osaa pyytää anteeksi
    Suoraselkäinen mies osaa pyytää anteeksi

Monella tapaa pystyy kansanedustaja, tahi ministeri, murtamaan omaa arvovaltaansa suuren yleisön silmissä. Joku vetää lärvit edustusmatkallaan vierailla mailla, sammuen pöytään. Joku edustaja sitten taas lähettää työkännykästään kuvia omasta peniksestään ihailun kohteelleen.

Tevo Hakkarainen on viimeisimmän Seiskan mukaan lähettänyt härskejä alastonkuviaan helsinkiläiselle yksinhuoltajaäidille. Noista kuvista ei tiettävästi jää epäselväksi, onko Teukan puutarha kunnossa. Hesari tietää myös kertoa, että Hakkarainen myös olisi ajanut taksilla Viitasaarelta Helsinkiin naista tapaamaan. 

Ainakin Perussuomalaisten tuore ryhmänjohtaja Jari Lindström on turhautunut joutuessaan selvittämään kansanedustaja Teuvo Hakkaraiseen liittyvää tuoreinta kohua:

"Kohut saisivat pikkuhiljaa loppua. Itse kukin saisi mennä peilin eteen ja muistaa, että tässä on vastuussa paitsi itselleen, myös puoluekavereille ja eduskunnan arvovallalle."

"Joudun valiokunnasta lähtemään kesken pois tätä hoitamaan. Tässä olisi paljon tärkeämpääkin työtä. Kyllähän tämä turhauttaa. Siihen menee kauheasti energiaa, kun joku törttöilee. Täällä tehdään tosissaan töitä, mutta se ei paljon mielenkiintoa herätä."

Lindström on jo puhunut Hakkaraisen kanssa puhelimessa alastonkuvien lähettelystä, ja Hakkarainen on luvannut Lindströmille puhelinviestittelyn myös näyttää. Ooh, kinky!!!

Hakkarainen on kuuleman mukaan menossa illan Enbuske & Linnanahde Crew -tv-ohjelmaan selvittelemään viimesintä kikkelikuvakohuansa. Sirkusta kansalle!Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (49 kommenttia)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Lieneekö kyseessä perussuomalaisten yksittäistapaus?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kikkeli lienee Hakkaraisen yksittäistapaus. Tuskinpa hänellä niitä monta on.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Teuvo Hakkarainen osaa pyytää anteeksi ja se on hänelle eduksi:

http://yle.fi/uutiset/hakkarainen_pyytaa_kikkeliku...

Janne Hilden Vastaus kommenttiin #12

Ei ole ensimmäinen anteeksipyyntö. Seuraava sitten ensi viikolla kunnon kännin jälkeen?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä
Janne Hilden

Kanerva sentään jätti jotain mielikuvituksenkin varaan.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä
Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola Vastaus kommenttiin #6

Hakkarainenhan lähetti kuvan Tuksun tanssiryhmän entiselle jäsenelle. Tuksun opeilla poliitikon kautta lehtiin ja julkisuuteen. Hunaja-ansa.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen
Janne Hilden

Tästä vain nähdään, että Hakkarainen elää vahvasti ajan hermolla ja seuraa aikaansa.

Oxfordin sanakirjat valitsi selfien vuoden 2013 sanaksi. "Sanakirjojen mukaan kyseessä on englannin kielessä jo kymmenisen vuotta esiintynyt sana. Selfie on lyhennetty ja johdettu sanasta selfportrait eli omakuva"

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ilmeisesti ihan normaalit kristilliset arvot tuo Hakkarainen omaa.

Janne Hilden

Juu, hyvä se on Teuvon pelätä esim. tasa-arvoisen avioliittolain mahdollisen läpimenon aiheuttavan kaikenlaista rietastelua ja moraalin laskua.

Kun voisi itsekin kristillisenä heterona katsoa, minne ruumiin onkaloihin kamerallaan zoomailee.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Jos Hakkarainen on sinkku, niin ei hän silloin mitään syntiä ole tehnyt, sillä nainen oli ainakin sinkku.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tulihan se KÄNNIKORTTI Hakkaraisen taskusta!

Janne Hilden

Harvoin itseni juon känniin, ilmankos en tunne sextingin kiehtovuutta kuten Hakkarainen.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka

Juu tässä piti ruveta oikein funtsimaan,miten ihmeessä olen selvinny yli kuuskymppiseksi lähettämättä koskaan mitään tällaista kenellekkään..ja mä edustan sitä pientä kansanosaa,jonka oletetaan olevan täysin edesvastuuton ja holtiton kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa seksiskenaarioissa..vielähän tota tietysti ehtis.. :)

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Selvin päin se päätös vetää känni yleensä tehdään.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka

No hyvät hyssykät,että tämmöttistäkö tälläkertaa? Se mikä tällasessa on,ettenkö nyt sanois ihanaa,kun nämä älyn jättiläiset tekee nää toilailunsa ihan omalla nimellään ja kuvallaankin.Ei kai tällaisesta mieskuntoisuudesta kuitenkaan potkuja puolueesta saa,kun mies on ristitty,rastittu ja raitis.Soinin mielipide ois kiva kuulla.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Vähän huolestuttaa tuo eduskunnan turmeleva moraali... Hakkarainenkin oli puheidensa mukaan raitis ja uskossa ennen eduskuntaan menoa eli äänestäjillään lieni aavistuksen eri kuva miehestä verrattuna nykyiseen. Muutos näyttää olevan melkoinen, kun kansalaisten asioista pitäisi huolehtia.

Suomi tosin on niin outo maa, etten yhtään ihmettelisi mikäli Teuvo menisi läpi seuraavissakin vaaleissa.

Mutta kaikkea hyvää tietenkin miehelle toivoo... tuossa tilanteessa kannattaisi varmaan jättää alkoholi kokonaan. Vaikuttaa työhön pahasti.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Heittäköön ensimmäisen kiven se, joka ei joskus kikkelikuvia ole lähettänyt. Kansanmies.

Käyttäjän HannesV kuva
Hannu Valjakka

Minä heitän,kuten tuossa edellä sanoin,en ole ikinä lähettänyt.:) .no en oo oikeesti..

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Jeesuksen versio oli jokseenkin parempi :D Nyt minäkin voisin heittää ensimmäisen kiven... en ole koskaan älynnyt tuota omista vehkeistä kuvan ottamista ja sen lähettämistä naisille.... ilmeisesti kohtuu yleistä kuitenkin eli kai siitä jotain hyötyä täytyy olla..

Ehkä vaihto alkoholista kannabikseen toimisi Teuvolle... jos ihan pakko on jotain käyttää. Ei takuulla tulisi ainakaan sotkuisempia uutisia.

Käyttäjän anneliseppala kuva
Anneli Seppala

Voi, sinua, Rami! Oletpas puhtoinen poika. Näitä kikkelin heiluttajia on tässä(kin) maassa melkoisesti, eikä sitä edes kysytä, haluaako nainen kuvia ottaa vastaan. Kyllähan ekan, tällaisen yllärikuvan saatuaan, vetäsee hetken henkeä sisään päin, mutta eipä sitä kauan - sitäkään asiaa, jaksa päivitellä.

Miesten aivot kun ihan väkisin siinä intohimon hetkellä siirtyvät sinne haarojen väliin - ja haarojenvälillä taitaa olla hiukan vaikea ajatella - ainakaan järkevästi.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #25

Jaah, pari lasta sentään, mutta kiva olla silti "puhtoinen poika" :D
En edelleenkään ajatellut otella kuvia itsestäni ihan intiimialueilta saatikka laittaa niitä jakoon... pettymys maassa on tietenkin valtaisa tuon asian johtosta ;)

Tuo miesten-aivot, naisten-aivot, loputon väittely on melko tympeää ja jatkunut vuosikaudet; niin pitkälle kuin jaksaa muistella.

Käyttäjän miljasaresvaara kuva
Milja Saresvaara

R.O."..en ole koskaan älynnyt tuota omista vehkeistä kuvan ottamista ja sen lähettämistä naisille." En minäkään, enkä juuri tunne ketään ymmärtäjää aiheelle lähipiiristäni, keiden kanssa nyt asia tullut puheeksi, ja netti- ym viestittelyn kautta tapahtuvaa deittailua on nykyään aika paljon.. Mutta jos tällainen kuva on ennalta tuntemattoman vietissä, lentää se samalla sekunttia lukematta roskiin automaattisesti.

Käyttäjän pekuchka kuva
Pekka Karttunen

komppaan Hannua, ei ole tarve ollut lähetellä

Käyttäjän anneliseppala kuva
Anneli Seppala

Onpas taas uusi Tutsku-tapaus! Suoraan verrannollinen Kanervan Tukiaisen tekstailuun. Nyt vain eletään vieläkin vapaammassa maailmassa, joten kikkelikuvathan osoittavat sen, että Teuvo elää nykyajassa!

Ja kyllähän terve mies naista tarttee. Niin ainakin olen kuullut, joten miksei Teuvolle suotaisi miehen oikeuksia? Tästä hänen huumansa kohteesta en ole ihan varma, mikä on naisiaan, mutta ainakin on ollut sen verran rahhoo, että tekotissit on itelleen saanut maksettua.... vai olisko nekin joku ukkeli hänelle kustantanut.

Tyttelillä on verkot vesissä, joten eiköhän jostain jotain tilille tipahtele - jos ei Teuvolta, niin sitten lehdiltä. Sodassa ja rakkaudessa kaikki konstit ovat luvallisia, mut kumpikos tässä on kyseessä: Sota vai rakkaus? Vai olisko peräti molemmat?

Janne Hilden

Jos Hakkaraiselle joskus Viitasaarelle pykätään muistomerkki, niin ei liene epäselvyyttä minkä muotoinen monumentistä sorvataan.

Komiasti seisoo jalustallaan sitten!

Käyttäjän pekuchka kuva
Pekka Karttunen

Hakkaraisen mukaan häntä on kiristetty asian tiimoilta, hmmm, onko kyse siitä että vastaanottaja on nauranut kuvalle ja mitoille ja aikoi julkaista kuvan/kuvia? Ettei vaan ole käynyt niin että nolous voitti kiiman...

Janne Hilden

Oikeastaan kuvat ovat veronmaksajien omaisuutta, kun me niiden ottamisen ja lähetyksen olemme maksaneetkin.
Kuvat suljettakoon ikuisiksi ajoiksi sinne kuuluisaan Tiitisen kassakaappiin.

Käyttäjän pekuchka kuva
Pekka Karttunen

Totta Janne, asiat ovat täysin verrannollisia, eli 50-vuoden panna tulee kuville. Tai sitten vastaanottaja rahastaa joltain taholta, Seiska varmaan maksais jotain. On nää hienoja nämä meidän päättäjät, nyt ei muuta kuin; Naiskansanedustajat, voitte lähettää minulle vastaavia kuvia, en aio julkaista niitä... ehkä

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Kun kansanedustaja antaa kuvan omasta vehkeestään jollekulle, kaiken lisäksi kansanedustajan kännykällään, niin saa lähinnä syyttää itseään ja sitä, ettei se viinalakko pitänytkään. Ei pidä antaa noin vain syitä kiristykselle, mikäli siitä on kyse... Toivottavasti ne taksiajot eivät sentään menneet eduskunnan piikkiin.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Onneksi Hakkarainen ei ole sentään pääministeri! Tosin pelkistä kuvista sentään yh-äidillä tuskin on ainesta kirjaan!
Miehet nyt tästäkin jutusta näyttää kovin innostuvan. Itsekin olen aikoinani ollut yh-äiti mutta oma ulkoinen olemukseni ei ole innostanut miehenpuolia lähentelyyn.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Pitäisikö tämä nyt ottaa Haka-Woodin mainoksena?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

On homofoobista kauhistella sitä, että ihmiset lähettävät itsestään alastonkuvia sosiaalisessa mediassa. Tutkimusten mukaan ehkä jopa enemmistö sosiaalisen medeian käyttäjistä sitä tekee.

Hakkarasten kuvista nostaa meteliä vain tekopyhät siveysintoilijat.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Hakkaraisen mukaan kuvissa on joku muu, olisiko Hakkaraisen veli:

http://www.seiska.fi/NEWS-lahetys/NEWS-erikoislahe...

Lisää aiheesta myöhemmin illalla, Enbuske & Linnanahde Crew ja illan superkovat vieraat!

Käyttäjän JuhaniMetsanen kuva
Juhani Metsänen

Teuvoon voi näköjään luottaa. Käytös on edelleen jätkämäinen ja karkea kuin mäyränperse. Ei tartu eliitin tavat, eikä löyhkä. Eikä työmieheen pidä tarttuakkaan :)

Lindström näytti heti miksi johtaa eduskuntaryhmää tällä hetkellä. Toivottavasti Kanervan Iken menneisyyttä ei tämän meisseli-selfien takia aleta taas vatkaamaan. Sai täysin kohtuuttoman kohtelun ja se on historiaa.

Saas nähdä miten kauan media tätä kalua jaksaa kaluta.

Käyttäjän Kansojenherra kuva
Tuukka Kuru

On hyvä että sentään joku kansanedustaja on pitänyt linjansa kaikkien näiden vuosien jälkeenkin. Ei voi Teuvoa syyttää ainakaan takinkäännöstä.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Sitä muuten oon joskus miettinyt, että jos meillä olisi Kekkosen aikaan ollut some ja seiskamedia, niin kuinka hulvattomia juttuja olisi saatu.

Meinaan jos tässä pressa ja takana tulee kohtuu tuubassa Ahti Karjalainen pullonpohjalaseissaan...
https://www.youtube.com/watch?v=pDtfTRkNzb8

Käyttäjän JariVuorijoki kuva
Jari Vuorijoki

Poliittinen kannanotto ja väärä numero. Tarkoituksena kertoa, että kohta me pissitään teitä takaisin linssiin.

Käyttäjän jukkakuhanen kuva
Jukka Kuhanen

Hakkaraisen heilautuskuva lyö lähes Hirvisaaren otoksen! Tuskin johtaa muutokseen, mutta voivat perustaa Eduskunnan valokuvakerhon, sillä näyttöjä on. Oiva lisä mm. Eduskunnan eräkerhon lisäksi.

Käyttäjän JariVuorijoki kuva
Jari Vuorijoki

Ei kun historiallista perspektiiviä. Eduskuntaan näyttely "Kikkelijutut Tupolevin jälkeen".

Timo Härtsi

Hakkaraisen kikkelikuva ei selfie – "Kaveri otti ja lähetti lupaa kysymättä"

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-128866513945...

Jos näin on tosiaan asianlaita, niin Hakkarainen on uhri. Tuskin hän kuitenkaan saa mitään ymmärrystä osakseen.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ja Seiskan haastattelussa Hakkarainen väittää että kaveri otti kuvat netistä, eikä hän ole kuvissa:

http://www.seiska.fi/NEWS-lahetys/NEWS-erikoislahe...

Timo Härtsi

Oli miten oli, niin kannattaisi laittaa se korkki kiinni. Joillekin toi viinan kanssa läträäminen ei vain kertakaikkiaan sovi. Mutta jos tosiaan on noin, että joku on ottanut kuvan kun ollaan tiedottomassa tilassa ja sen vielä lähettänyt, niin silloin Hakkarainen on uhri.

Voit vain kuvitella jos kyseessä olisi naispoliitikko ja joku lähettelisi, ottaisi valokuvia lupaa kyselemättä, sehän olisi todella törkeää toimintaa.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #55

Totuuden tiennee vain Hakkarainen, edellyttäen että muistaa missä tilanteessa kuva otettiin, ja antoiko luvan vai ei. Tai kaverinsa, jos muistaa.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys Vastaus kommenttiin #55

Jos kansanedustaja tietää olevansa päihtyneenä täysin holtiton, niin ei hän mikään uhri ole. Joku vastuu omasta toiminnasta. Jos ei pysty olemaan juomatta, niin hoitoon sitten. Sinällään harmitonta kohellusta ja en moralisoi asialla, mutta Mika niikon on turha sanoa, että teuvo joutui tilanteeseen täysin ilman syytään, koska on tiedossa etukäteen, että viina ei sovi miehelle, niin pysyy selvänä sitten.

Niikko sanoo vielä, että Teuvo näytti kaverilleen naisen lähettämiä kuvaviestejä ja siitä innostuneena oli halunnut vastata niihin! Ei hän siis missään tiedottomassa tilassa ole ollut ja itse halunnut kuvien lähettämistä. Edelleen kansanedustajalle törttöilyjen selittäminen humalatilalla ei paranna tilannetta yhtään ja tee hänestä uhria.

Lainaus:

"Niikko haluaa painottaa, että tässä tapauksessa Hakkarainen on joutunut kohun keskelle täysin ilman omaa syytään.

- Häntä on tässä tilanteessa käytetty aika törkeästi hyväksi. Sen valokuvan on ottanut hänen ystävänsä Teuvon matkapuhelimella, Niikko kertoo.

Niikon mukaan Hakkarainen on kuvan ottohetkellä ollut kotonaan ja hyvin päihtyneessä tilassa.

- Tämä tapahtui tilanteessa, jossa Teuvo on näyttänyt tämän naisen lähettämiä kuvaviestejä, ja siitä innostuneena halunnut vastata niihin. Hänellä sattui olemaan sen verran heikko happi, ettei hän ole tilannetta oikein käsittänyt, ja se on johtanut siihen, että kaveri on toiminut näin, Niikko kuvailee.

- Kaveri otti kuvan ja laittoi sen ilman hänen tietämystään tai lupaansa.

Niikon mukaan kuvan ottanut kaveri oli ilmeisesti tarkoittanut sen lähettämisen jonkinlaiseksi vitsiksi."

Timo Härtsi Vastaus kommenttiin #57

Todetaan nyt näin ensialkuun, että en todellakaan ole kyseisen kaverin fani jne.. Tiedän vain, että nykyaikana on todella vaikea edes omassa kodissaan olla rauhassa ja turvassa, jos joku valopää saa päähänsä napsia kuvia jotka eivät ole kovin mairittelevia.

Jokaiselta kun löytyy nykyään kännykästä kamera. Jos kyseessä olisi naispolitiikko, niin toiminta olisi todella törkeää ja rikosilmoituksen paikka, jos näin on tosiaan tapahtunut.

Ja tämän enempää en kyseisen herran touhuja jaksa kommentoida tai puolustella, joten voitte jatkaa keskustelua ilman minua.

Toimituksen poiminnat