Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Obaman suosio pohjamudissa

Ei käy kateeksi Yhdysvaltojen pressaa. Oikein missään asiassa ei tule onnistumisia. Barack se vaan kompastelee kansalaistensa silmissä, aiheessa kuin aiheessa. Presidentin suosiota nakertavat ennen muuta Ukrainan kriisin hoito, terveydenhuollon uudistus ja vallitseva taloustilanne. Vain reilu kolmannes amerikkalaisista pitää Obaman Ukraina-politiikkaa onnistuneena, käy ilmi Washington Postin ja ABC Newsin kyselystä.

Vain 41 prosenttia amerikkalaisista hyväksyy presidentin politiikan, kun edellisessä mittauksessa luku oli vielä 46 prosenttia. Meitäkin median rummutuksen kautta läheltä liippaavan Ukrainan tilanteen hoito ei Amerikan kansalaisia paljon säväytä. Vain 34% prosenttia kyselyyn osallistuneista hyväksyy Obaman toimet selkkauksen parissa, kun 46% näkee presidenttinsä toiminnan vääräksi Ukrainassa. 

Tietysti Obama on vain sätkynukke uuskonservatistien käsissä, eikä pysty itse vaikuttamaan asioiden tiloihin paljoakaan. God bless America!

 

 

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194897840978/artikkeli/obaman+suosio+putosi+pohjamutiin.html

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

GOP toki haluaisi että Obama toimisi kovemmin Ukrainan suhteen.... tuskin ihan sitäkään haluaisit, jos oikein olen kantasi käsittänyt.

En Obamaa fanita, mutta mitä ihmettä Obaman pitäisi tehdä mielestäsi?

Joskushan tilanne on sellainen (kun asenteet on jo lukkoon lyöty), että tekee mitä tahansa, niin aina väärinpäin :D

Janne Hilden

Varmaan suuri osa kansasta miettii, että mitä ihmettä taas soditaan jossain jumalan selän takana. Ihan kuin näitä sotia ei olisi Amerikalla jo tarpeeksi.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Suuri osa ei ole suurin osa... USAsta löytyy reippaasti väkeä, joka pitää Obamaa lähes kommarina ja aivan liian pehmona :D Katso vaikka sitä Grand Old Partya tai ainakin suurta osaa siitä.

Käsittääkseni USA ei kyllä ole sotimassa Ukrainassa... tosin aivan kaikille teorioille löytyy aina omat nettisivustonsa, mutta uskottavuus sitten voi olla vähän niin ja näin.

Koska Ukraina ei ole NATOn jäsen ovat Obaman "uhkaukset" siinäkin tapauksessa että Venäjä hyökkää aseellisesti Ukrainaan (entistäkin enemmän) lähinnä vain uhkauksia lisä-talouspakotteista (tästäkin "pehmoilusta" häntä jenkeissä syytetään)... Siis kai nyt on myönnettävä että onhan tuo aika pehmeä linja sentään. Ei edes pienintäkään uhkausta mistään aseellisesta Venäjää vastaan, mikä onkin järkevää Ukrainan kohdalla, koska kyseessä sentään on puolueeton maa, joka näyttänee miten hyvin sotilaallisella liittoutumattomuudella pärjää Venäjän vieressä.

Vai eikö saisi lisää talouspakotteitakaan antaa Venäjälle mikäli valtaavat jatkossa vaikkapa osia Itä-Ukrainasta? Ei siellä USAn joukot ole aseissa muutaman kilometrin päässä Ukrainan rajasta, vaan Venäjän... lähteistä riippuen voipi olla että osa on lipsahtanut väärälle puolelle rajaakin... varmaankin vahingossa.

Mikko Saarinen

Minusta yli 40 prosentin kannatus on varsin korkea poliittisesti kahtia jakautuneessa maassa.

Venäjään kohdistuvat pakotteet voivat äkkiseltään tuntua mitättömiltä, mutta Venäjä on kokemassa Kuuban ja Pohjois-Korean kohtalon. Siitä tulee eristetty hylkiövaltio, jossa aika on pysähtynyt ja rajat sulkeutuneet ulkopuolisilta.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Perinteisesti USAssa edustajien suosio ei tosiaan ole ollut ihan katossa...

http://www.rasmussenreports.com/public_content/pol...

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Hilden, joka jakaa täällä osatotuuksia. Harhaisia vihakirjoituksia milloin mistäkin unohtaa sen, että usa on kuitenkin demokratia. Missä on lehdistön ja kansalaisten vapaudet. Ne myös näkyvät mielipiteinä. Siellä tuskin koskaan saadaan sellaista "yksimielisyyttä" kuin nyt naapurin demokratiassa.

Käyttäjän jarmonahkamaki kuva
Jarmo Nahkamäki

Usassa on homoillakin vapaus.

Janne Hilden

Ei kyllä se on ihan koko totuus, että tämä on alhaisin presidentin approval-prosentti Obaman valtakaudella.
Ja mikä fiksaatio sinulla on aina mainita Venäjä, oli aihe mikä tahansa?

Keijo Räävi

Obaman olisi pitänyt ottaa paljon tiukempi asenne Venäjän suhteen. USA:n kansa ymmärtää viimeistään nyt ettei Valkoiseen taloon kannata valita kyyhkyä vaan haukka.

Reaganin ja George W.Bushin arvo on noussut kohisten.

Toimituksen poiminnat