Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

"NATO-joukot käyttäytyvät kuin valloittajat"

DISCLAIMER: Kansalaiset - medborgade! Hyvät natottajat ja natointoilijat! Älkää Te vetäkö hernettä nenäänne, vaikka hieman tölväisen trans-atlanttista rakkauden hedelmäänne. Teen vain vastakkaista mielipiteenmuokkausta mitä Tekin harrastatte, Te tosin suomalaisen valtavirtamedian suosiollisella avustuksella. Minun Suomeni ei ole mihinkään päin kallellaan, puolueettomana kuten tähänkin asti. Puolueettomuus, mikä tähänkin asti on tuonut kansallemme rauhaa, kukoistusta ja vaurautta. Tosin viime aikaisten höpsöilyjenne takia, rakkaat NATO:n salarakkaat, valttikorttimme on uhattuna.

Transatlanttisessa suurperheessä ei elo ole aina auvoista ja harmonista. Latvialaisen satamakaupunki Ventspilsin pormestari, Aivars Lembergs, on avannut sanaisen arkkunsa. Hänen mielestään Ventspilsin kaupunkiin sijoitetut NATO:n merivoimien sotilaat käyttäytyvät kuin valloittajajoukot, jotka eivät kunnioita paikallisia lakeja. Lembergs myös lisää, että heidän käytöksensä pilaa sotilasliiton maineen latvialaisten silmissä. Pormestari kertoi maan uutistoimisto LETA:lle, että

- NATO:n merimiehet käyttäytyvät kuin siat,

- he eivät kunnioita Latvian lakeja eikä kunnallissääntöjä,

- kännissä sotilaat virtsaavat julkisilla paikoilla näyteikkunoihin,

- he oksentelevat kännissä julkisesti (mikä on kiellettyä),

- NATO:n merisotilaat poimivat istutettuja kukkia ja antavat niitä huorille.

“They behaved like occupiers, who do not recognize Latvia’s sovereignty.”

Tämän vähemmän NATO:a imartelevan lausunnon Lembergs antoi siinä yhteydessä, kun julkisuudessa puitiin Ventspilsissä tapahtunutta nyrkkitappelua. Useampi NATO-sotilas otti tappeluun osaa yökerhossa viime viikonloppuna. Yksi sotilas, 21-vuotias hollantilainen, jouduttiin viemään sairaalaan loukkaannuttuaan vakavasti. 

Pormestarin mukaan tappelu syntyi, koska paikalliset miehet suojelivat naisia NATO-sotilaiden ahdistelulta. Lembergs lisäsi, että siitä lähtien kun NATO-alukset ovat saapuneet Ventspilsiin, ilmoitukset lievistä rikoksista ovat lisääntyneet kovalla vauhdilla.

Kaupungissa on noin 90 sotilaan NATO-osasto. Tällä hetkellä siellä vierailee 26 sota-alusta, jotka ottavat osaa Open Spirit-merisotaharjoitukseen Balttian Merellä.

Pormestari Lembergs aikoo lähettää valituskirjelmän sotilasliiton pääsihteerille Fogh Rasmussenille. Ventspilsissä tapahtuva NATO-miesten rähinöinti ei ole ainoaa laatuaan Latvian maaperällä. Vaan esimerkiksi maan pääkaupungissa Riikassa amerikkalaissotilaat tappelivat taksikuskin kanssa, palatessaan 25. huhtikuuta yökerhosta. 

Ei NATO-sotilaiden porsasteleva käyttäytyminen ole mitään uutta auringon alla. Japanissa valloittajien elkein amerikkalaissotilaat raiskasivat japanilaisnaisen kadulla Okinawassa vuonna 2012. Okinawassakin on sotilaiden myötä rikollisuuden trendi ollut nousujohteista. Saarelaiset syyttävät amerikkalaissotilaita rikollisuuden lisääntymisestä.

Tämmöistä roskasakkia osa kansalaisistamme on sitten valmis vastaanottamaan maaperällemme kunniakujassa. En ymmärrä.

 

NATO on rauhanliittoNATO on rauhanliitto

NATO on rauhanliittoNATO on rauhanliitto

NATO on rauhanliittoNATO on rauhanliitto

NATO on rauhanliittoNATO on rauhanliitto

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Outoa, että olen kuullut Saksassa samankalataisia kommentteja. Esim Sotilaat Lahr:in lähellä oleesta lentotukikohdasta olivat järjestäneet ongelmia.

Konflikteistä olen kuullut kerrottavan myös muissa kaupungeissa.

Yksi asia taloudelliseltakin puolelta:
US-joukkoilla on iso tukikohta Würzburgin lähellä. Tästä varuskunnasta ulos "nukkumaan" oikeutetut vuokrasivat taloja ympäristöstä. Tämä teki hyvää alueelle ja rahoitti isäntäämme, joka oli kiinteistövälittäjä.
Rakennuttajamme kertoi ylpeänä, että amerikkalaiset ovat alueen pelastus ja onni.

Tätä oli paha mennä kieltämään, kun satoja, jopa tuhansia US-sotilaita toivat rahaa eripuolille Saksaa.

Isäntämme lisäsi, että niillä tienaa hyvin. Sotilas saa tuhatmäärän (3000€?) rahaa maksaakseen vuokran ja erotus todellisien vuokrien kanssa on 500-1000€. Siis kuussa. Pääasia että talo on valkoinen!

Kun kysyin herralta, että kuka sotilaiden palkat maksaa ? US ? Saksa ? Nato ? Saksa Naton kautta ? Herra jäi miettimään ja miettii varmasti vielä tänään.

Ps. Välittäjän hirsikoti ei voittaisi kauneuskilpailuja, mutta tehtävä se oli silti...

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

kyllä se niin on,että vain fsb;n/omon joukot osaavat olla sivistyneesti vierailla mailla,kuten abhasiassa,eteläossetiassa,krimillä,itä-ukrainassa ja vähän siellä sun täällä,,,!

Janne Hilden

No me emme haekaan fsb:n/omon jäsenyyttä.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Ainahan miehittäjäjoukot ovat sikailleet.

Janne Hilden

Ja NATO-sotilaiden käyttäytyminen tekee hallaa nyt myös "omien" parissa.

Keijo Räävi

Mitäs Venäjän armeija puuhasi Berliinissä 1945? Raiskasi 2 miljoonaa siviiliä.

Mitäs natsit puuhasivat Operaatio Barbarossan siivittämänä? Polttivat ja murhasivat venäläiskyliä toisensa jälkeen.

NATO on demokratian ja vapauden viimeinen tukipylväs.
Kauan eläköön NATO!

Itse suosittelen Venäjällekin liittymistä NATO:oon niin Ukrainan kaltaisia kriisejä ei syntyisi.

Jyrki Paldán

Venäjän valtiota ei ollut -45 olemassakaan, ja me emme ole nyt haikailemassa sotilasliittoon Neuvostoliiton kanssa.

Natsi-Saksan kanssa sen sijaan kyllä liittouduimme. Samaa loogista jatkumoa imperialististen ja sotaisten suurvaltojen kaverina jatkaisi sotilasyhteistyö Yhdysvaltojen kanssa. Oli se sitten NATO:n välityksellä tai muilla tavoin.

Jari Rauhala

Selkeästi kuvattu epäilemättä todellista asiaa. Ja hyvin myös perusteltu "liittoutumattomuus" Omonin tai Neuvostoliiton kanssa.

Toimituksen poiminnat