Gaza – tosielämän The Hunger Games

Järkyttävää, kuinka monet ihmiset eivät käsitä että palestiinalaisilla ei ole paikkaa mihin paeta pommeja ja panssarivaunuja. Kyllä, sanotte että Israel pudottaa lentolehtisiä ja tekee puhelinsoittoja. Jotta ihmiset osaisivat evakuoida itsensä tulituksen alta pois. Monet paikalliset riensivätkin juoksujalkaa Gazan kaupunkikeskustaan, koska he luulivat olevansa paremmin siellä turvassa Israelin aggressiolta. Alkuun se toikin turvaa, kunnes Israel otti kohteeksi myös keskikaupungin. Tuulesta tempaistu on väite että Israel olisi jotenkin sotivien kansakuntien Laupea Samarialainen, koska he pyrkivät minimoimaan siviiliuhrit. Hyvä PR-yritys, sillä todellisuus on päinvastainen:

"On Monday night, a strike hit an eight-story apartment building in downtown Gaza City — an area where Israeli officials had urged Gazans to take shelter. The building collapsed as rescue crews were inside, killing more people. The death toll, at least 13, was still being tallied."

Siis, pommitettiin 8-kerroksinen asuintalo – minne IDF oli ihmisiä kehoittanut turvaan

Monilla ihmisillä on tuo kieroutunut mielikuva päässään, että palestiinalaiset ovat yhtä vapaita kuin israelilaisetkin – vapaita liikkumaan ja kulkemaan. Ja että suuttumus Israelia kohtaan syntyy vain puhtaasti katkeruudesta ja rasismista. Putkinäköiset ihmiset eivät huomaa, että gazalaiset eivät ole kansalaisia – vaan vankeja. Putkinäköiset ihmiset eivät tajua, että gazalaisilla ei ole oikeaa kansalaisuutta. Gazasta he eivät voi minnekään matkustaa, jos vaikka olisivat jotenkin pystyneet senverran lomamatkakassaa keräämään kokoon. Heille on turha toivo kuvitella koskaan asuvansa missään muualla, kuin mihin sekamelskaan he ovat alkujaansa syntyneetkin. Väärästä mielikuvasta on syyttäminen maailmanlaajuista mediaa, joka jollain konstilla on pystynyt sivuuttamaan tämän seikan koko 60-vuotisen konfliktin aikana.

Israelin sotarikoksista rupeaa olemaan laajalti materiaalia koossa, että pian on varmasti aika oikeasti nostaa syytteitä heitä vastaan. Kuten tässä, aseeton siviili joutuu tarkka-ampujan uhriksi. Kädessä hänellä on vain kännykkä, jolla hän yrittää paikantaa perhettään. 

 Mr. Alqattawi said that his cousin “clearly had nothing in his hand” except the cheap Nokia mobile phone he was using to track down his family.

One child has been killed in Gaza every hour for the past two days, the United Nations said in their latest report into the civilian casualties of the ongoing conflict

 

 

 

Kaikki tämä muistuttaa The Hunger Games-kirjojen ja -elokuvien futuristista tarinaa live-tv:n välityksellä seurattavista tappo-olympialaisista:

Pystyykö Muhammed tänään selviytymään teurastuksesta ja ilma-iskusarjasta!!!

Kertooko Ali lopulta Ayeshalle todellisista tunteistaan, ennenkuin heidän naapurustonsa pommitetaan!!!

Selviytyykö Muhammed #2 matkasta YK:n leiriin lastensa luokse, vai häipyykö hän ikiajoiksi IDF:n kynsissä!!!

Virittäydy taajuudelle ja pysy kanavalla!!!

Kumpaa joukkuetta kannatat – Team Israelia vai Team Palestiinaa???!!! Antakaa äänenne – NYT!!!

Ooooh!… Lisäpromootio kaikille Team Israelin kannattajille!!! IDF maksaa vuoden opetuksen ja rahapalkintoja niille, jotka osoittavat rakkautta internetissä!!! Nyt kaikki twiittaamaan!!! 

 

———————————————————————————————————————————-

"It's time to end this misery known as the Israeli Occupation of Gaza and the West Bank. The song Occupied Tears, from my solo record Harakiri, was written about this and the hypocrisy of a people who have gone through the horrible atrocities of the Holocaust now serving as occupiers of another people. John Kerry and the U.S. had been placing a lot of pressure to restart the peace negotiations. Hamas and the Palestinian Authority united to negotiate as one. Netenyahu tried to separate them but couldn't. Eventually the kidnappings served as a political excuse to recapture released Palestinian political prisoners by Israel. Hamas fired rockets in response and Israel got off the hook on having to make permanent peace by invading Gaza and changing the conversation from permanent peace to temporary truce. One more thing: calls for anti-semitism should never be used to cloak honest discussion of these issues, especially here in the U.S."

– Serj Tankian, System of a Down

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu