K-18: Opimme Suurelta Opettajalta

Todella alkaa huolestuttamaan, mitä kaikkea vahingollista saavat lapsille ja nuorille aikaan kaikenmaailman uskonnolliset hihhuliyhteisöt. Onneksi vastuulliset vanhemmat osaavat pysyä lapsineen erossa näistä haitallisista hengellisistä liikkeistä. Sääliksi käy niitä lapsia, jotka joutuvat vanhempiensa välityksellä alttiiksi aivopesulle ja manipulaatiolle. Pahan kierre jatkuu näin sukupolvelta toiselle.

Jehovan todistajat ovat nyt julkaisseet 258-sivuisen oppaan, OPIMME SUURELTA OPETTAJALTA, joka on tarkoitettu avuksi lasten kasvatukseen. Kirjan kerrotaan olevan "vanhemmille hyvä väline opettaa lapsille asioita, joista on vaikea puhua." Kirjassa käsitellään muun muassa elämään, kuolemaan, moraaliin, käytöstapoihin ja seksuaalisuuteen liittyviä aiheita. Kirjan opetukset kumpuavat suoraan kaikista satukirjoista suurimmasta, itse raamatusta. Voi että, mikä voisi mennä pieleen?

Tässä jehovien hengentuotteessa lasten kasvatuksen avuksi on otettu demonit, jotka ovat kaiken yhteiskunnassa tapahtuvan pahan alku ja juuri:

Kirjassa korostetaan, että sukupuolisuhteessa saavat olla vain naimisissa olevat ihmiset.

– Demonit ovat iloisia, kun ihmiset tekevät sellaista, minkä Jehova on kieltänyt. Demonit esimerkiksi pitävät siitä, että poika ja tyttö leikkivät toistensa siittimellä tai hävyllä. Me emme halua tehdä demoneita iloisiksi, emmehän?

Eikö tätä jehovien hihhulointia pystytä lopettamaan, määräämällä oikeudellisesti koko liike laittomaksi lahkoksi? Senverran henkisesti häiriintynyttä settiä tulee ilmoille. Etenkin kun asiantuntijatkin arvioivat Helsingin Sanomille, että Jehovien todistajien Opimme Suurelta Opettajalta -kirjan tarina demoneista ei sovi lapsille. 

Jehovien tiedottaja Veikko Leinonen kommentoi:

– Se ei ole pelottelua, vaan ennemmin suojelua siinä mielessä, että se mitä Raamattu kertoo demonien saavan aikaan, niin siltä voidaan suojautua ja välttyä.

 

Eihän näitä häiriintyneitä "elämänohjeita" ota kasvatusmetodeihinsa normaalit ihmiset. Mutta kuka suojelisi hihhuliperheiden lapsia kyseiseltä henkiseltä väkivallalta? Jehovat ym. uskonnolliset ääriliikkeet taistelevat omien demoniensa kanssa.

Lakia uskonnollisten yhteisöjen kokoontumisvapaudesta muuttamalla voitaisiin vaikuttaa näiden setämiesten kämmenien karvankasvuun ja huonokuuloisuuteen.

———————————————————————————————————————————————————

Jehovan todistajien propagandavideo, missä kerrotaan kuulovammaisille ihmisille masturbaation vaaroista:

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu