Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Venäjällä aseellinen mellakka

Tunnelmat kiristyvät Venäjällä. Moscow Times raportoi väkivaltaisesta yhteenotosta, joka eskaloitui aseelliseksi yhteenotoksi väkijoukossa. Tapahtumapaikkana oli itävenäläinen kaupunki, Khabarovsk.

Selkkauksen vakavuutta kuvaa se, että raportin mukaan kolme ihmistä jouduttiin viemään sairaalahoitoon. Onneksi asemiehet saatiin kiinni, ja heitä saattaa odottaa jopa viisi vuotta vankeutta.

Mellakka alkoi siitä, kun Mnogoryadovin markkinoilla myytiin asiakkaiden mukaan koostumukseltaan raakoja vesimeloneita. Kauppiaat kieltäytyivät antamasta rahoja takaisin, ja siitä suivaantuneina aseelliset joukot aloittivat ampumisen. Mukaan kahakkaan liittyivät paikalla olleet ystävät ja kylänmiehet, ja "mini-Maidan" oli valmis.

Ei ole ihan vielä selvää, olivatko vesimelonit oikeasti raakoja. Vai oliko mellakka vain ennakkoon suunniteltu aggressio agitaattorien puolelta. Kaikenlaisia salaliittoteorioita kulkee paikallisten keskuudessa. Poissuljettuna ei ole myöskään teoria, jonka mukaan CIA:n rahoittama Kiovan fasistijuntta olisi ujuttanut raa'at melonit kauppakojuihin. Näin saaden aiheutetuksi sekasortoa venäläiseen yhteiskuntaan.

Moscow Times raportoi tapahtumien keskipisteestä

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Joo. Tosi vakava juttu noin vesimelonit. Ei sais mennä raakoja myymään Venäjällä. Ne on tottuneet siellä mätiin.

Janne Hilden

Vielä eivät ole sanktiot niin paljon purreet, että kansalaiset tyytyisivät raakoihin meloneihin.

Martti Laines

Härskiksi on CIA:n toiminta mennyt. Miten lie salakuljettaneet provokatiiviset raa'at melonit Itä-Venäjälle. Ehkä takapuolessaan.

USA:n ja NATO-haukkojen raaka salajuoni, ilmiselvästi.

Janne Hilden

Damn! Itä-Ukrainassa on vihreitä miehiä, ja itä-Venäjällä vihreitä meloneja.

Markku Laaksonen

Arbuusi on hyvin vakava asia Venäjällä syksyisin, mutta oikein mellakka moisesta.
Tuskin edes CIA on saanut "Kiovan juntan" arbuusimellakkaan tuonne asti, enempi vaikuttaa kotitekoiselta kärhämältä heijastellen mitä lie paikallista.
Vitsistä käy.

Janne Hilden

Tarvi pistää vähän vitsiksi, ettei niin paljoa ahdista tämänhetkinen Maailmansodalta haiskahtava tilanne :)

Risto Koivula

Eräs mies taannooin myi torilla pieniä kovia vihertäviä tomaatteja viisi markkaa kappale. Kukaan ei tietenkään ostanut, mutta eräs pienessä laitamyötäisessä seilannut asiakas tuli haastamaan riitaa, ja sanoi, että "jos nuo vihreät hernetomaatit todella maksavat 5 mk kpl, niin minä ostan yhden ja työnnän sen Teidän perseeseenne!

- Ei se käy. Siellä on jo kahden kympin kurkku.

Toimituksen poiminnat