Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Äänessä Suomen vararikon arkkitehdit - Mooses & Saukki

Saukki:

"En ole oikeastaan Suomen rajojen ulkopuolella tavannut kertaakaan tämän valtiovarainministeriurani aikana, vaikka Suomen asioista usein puhunkin, noin syvää epäuskoisuutta suomalaisuutta kohtaan - kuin mitä keskustan ryhmäpuheenvuorossa esitettiin. Päivastoin..."

"Kyllähän tämä prosessi on sinänsä kaikenkaikkiaan aikalailla historiallinen, mutta se jatkuu (myhäilyä)."

 

 

Mooses:

 

"Oppositio maalaa vielä suurempia kauheuksia, kuin koskaan ennen."

"On se tosi julmaa... Näi-näi-näinkö siellä Ylä-Savossa, edustaja Kääriäinen tätä asiaa esittää? Tämä on pimeää pelottelua, tämä on pimeää pelottelua. Te maalaatte mörön seinälle, ja joudutte sitä itse vielä sieltä pyyhimään."

"Äänestyksen tulos on selvillä, se vastasi hyvin minun odotuksiani. Eli hallitusrintama piti hyvin... Tästä pitää katsoa eteenpäin, ja vahvistaa Suomen mahdollisuuksia selviytyä EMU-oloissa."

"Keskusta on nyt todennut, että EMU-kakku on pahanmakuinen eikä halua siihen koskea. Ehkä me näemme sitten jatkossa, että alkaako se maistua."

 

KIITTI V****TI !!!

 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Suomen olisi tullut aivan EHDOTTOMASTI jättää päätöksenteko EMU:n suhteen naapurimme Ruotsin jälkeen, mutta nämä kaksi veijaria eivät piitanneet niistä lukuisista kansainvälisistä varoituksista järjestelmään liittyvistä riskeistä, mitä valuuttaliitto toisi tullessaan.

Vaihtoehtoisesti markan olisi voinut myös kytkeä ulkoisesti euroon Tanskan tapaan, mutta edes tämä ei kelvannut näille KOK / SDP - uhkapeluripuoluejohtajille.

Käyttäjän MikaPietil kuva
Mika Pietilä

Muistuu mieleen tv-haastattelu, jossa toimittaja kysyi Paavolta, miksei Suomessa ole tehty mitään selvitysraporttia rahaliiton jäsenyyden vaikutuksista niin kuin Ruotsissa. Toimittaja sanoi, että länsinaapurissa kansanedustajat saivat luettavakseen 1500-sivuisen selonteon hyödyistä ja haitoista. Mooses tokaisi hampaat yhteen purtuina ja niska vapisten vain, että siellä on mennyt puurot ja vellit sekaisin. Toimittaja ei saanut vastausta kysymykseensä. Samalla tavalla junailtiin koko euroon liittyminen, joka lisäksi rikkoo perustuslakia. Eipä tuo hidastanut juristi Niinistöä minkään vertaa.

Janne Hilden

Heh, kuvaa hyvin sitä miten euro juntattiin Suomessa pakolla läpi...

Toimituksen poiminnat