Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

SSS-miehet tuhoavat Suomea pala palalta

  • SSS-miehet tuhoavat Suomea pala palalta
  • SSS-miehet tuhoavat Suomea pala palalta

Kautta aikojen Suomi on ajelehtinut kaarnalaivana isompiensa ohjaamana. Suomella ei ole koskaan ollut omaa tahtoa, ei vaikutusvaltaa. Ja nykypäivä ei ole tuonut mitään uutta näkemystä Suomen kohtaloon toisten määräilyvallan alaisena olemiseen.

Uusi hallitus on ollut vallassa vain reilut sata päivää, ja Suomen ulosliputus ja alamäki on vain kiihtynyt oikeistokeskusta-hallituksemme aikaansaamana. Kuinka nopeasti monet asiat yhteiskunnassamme ovat saatukaan päälaelleen. Pahoinvointivaltio on tosiasia.

Nyt ollaan salassa valmistelemassa uutta metsähallituslakia, jossa kokonaisten maa- ja vesialueiden hallintaoikeuksia siirrettäisiin liiketaloudellisin säännöin toimivan konsernin alle. Vuosi sitten uudistus laitettiin hyllylle. Yllätys yllätys, silloin sitä vastustivat sekä keskusta että perussuomalaiset. Nämä suurimmat sanojensasyöjät :).

Tämä vesivarojen yksityistämishimo on nähtävissä jo pitemmän ajanjakson huipentumana. Jo vuonna 2013 Nestlén johtaja, Peter Brabeck-Letmathe, kertoi halunsa poistaa ihmisoikeuksien joukosta jokamiehen oikeuden veteen. Sveitsiläinen Nestlé on maailman suurimpia juomaveden pullottajista ja myös maailman suurimpia elintarvikealan yrityksiä. Johtajan mukaan veden hallinnointi olisi annettava liikemiehille.

Eläköön Suomen myynti, TTIP, Uusi Maailmanjärjestys!

 

https://

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Janne Hilden

Maa- ja metsätalousministeriön valmisteleman lakiesityksen esittelee maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen valtioneuvostossa ja eduskunnassa.

Lain valmistelu on tapahtunut myös täysin kansalaisten ulottumattomissa. Metsähallituksen sisällä hanke on tiettävästi julistettu salaiseksi.

http://www.safkatutka.fi/2015/09/23/sll-metsahalli...

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Olen kuullut luotettvalta taholta että verivarat olisi "myyty" jo. Nyt vain pitää saada lait kuntoon.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Ainakin IMF:n lainojen ehtoina on ollut vesivarantojen yksityistäminen/yhtiöittämisen tai muuten saattaminen myyntikuntoon.
Eli jos vielä ei ole myyty niin kohta myydään... Näinhän tää homma toimii.. Hienosti.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Meno kuin Neuvostoliiton romahduksen jälkeen.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Puhdas vesi on ihmisokeus, jota yk parhaillaan valmistelee. Metsä maiseman kaunistus ja siellä vapaa liikkuminen on jokamiehen oikeus.

Janne Hilden

No niin se omasta mielestänikin menee. Mutta valmisteltava lakiuudistus rajaisi Suomen vesialueista 2/3 yksityiseen käyttöön.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Tehdään aloite jakerätään nimiä, nimiä kyllä niitä saadaan kun kamppanjoidaan bolivian vesisodalla, vedenhinnan nousulla ja sosiaalkkulujen kasvulla. Monikansallisetsuuryhtiöt ja maailmankeskuspankit ovat vaatineet yhdistyneitäkansakuntia luopumaan osista ihmisoikeuksista kuten oikeudesta veteen ja orjatyön kiellosta. Otsikko voisi olla "Puhtaan veden, levon, vapaa-ajan ja terveyden vakiinnuttaminen ihmisoikeuksiksi".

Toimituksen poiminnat