SSS-miehet tuhoavat Suomea pala palalta

Kautta aikojen Suomi on ajelehtinut kaarnalaivana isompiensa ohjaamana. Suomella ei ole koskaan ollut omaa tahtoa, ei vaikutusvaltaa. Ja nykypäivä ei ole tuonut mitään uutta näkemystä Suomen kohtaloon toisten määräilyvallan alaisena olemiseen.

Uusi hallitus on ollut vallassa vain reilut sata päivää, ja Suomen ulosliputus ja alamäki on vain kiihtynyt oikeistokeskusta-hallituksemme aikaansaamana. Kuinka nopeasti monet asiat yhteiskunnassamme ovat saatukaan päälaelleen. Pahoinvointivaltio on tosiasia.

Nyt ollaan salassa valmistelemassa uutta metsähallituslakia, jossa kokonaisten maa- ja vesialueiden hallintaoikeuksia siirrettäisiin liiketaloudellisin säännöin toimivan konsernin alle. Vuosi sitten uudistus laitettiin hyllylle. Yllätys yllätys, silloin sitä vastustivat sekä keskusta että perussuomalaiset. Nämä suurimmat sanojensasyöjät :).

Tämä vesivarojen yksityistämishimo on nähtävissä jo pitemmän ajanjakson huipentumana. Jo vuonna 2013 Nestlén johtaja, Peter Brabeck-Letmathe, kertoi halunsa poistaa ihmisoikeuksien joukosta jokamiehen oikeuden veteen. Sveitsiläinen Nestlé on maailman suurimpia juomaveden pullottajista ja myös maailman suurimpia elintarvikealan yrityksiä. Johtajan mukaan veden hallinnointi olisi annettava liikemiehille.

Eläköön Suomen myynti, TTIP, Uusi Maailmanjärjestys!

 

https://

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu