Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Ihmissalakuljettajat - homovihan lautturit

"Me emme ole homoja." Noin loihe lausumahan Zimbabwen pitkäaikainen presidentti Robert Mugabe, eilen YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa. Istuntosalissa herran lausuma aiheutti kohahduksia ja naurua. 

– Me torjumme yritykset sanella uusia oikeuksia, jotka ovat vastoin arvojamme, normejamme, perinteitämme ja uskomuksiamme. Me emme ole homoja.

 

Kyseessä ei ole naurun asia zimbabwelaisille. Homoseksuaalisuus on maassa rikos ja seksuaalisiin tekoihin samaa sukupuolta olevien kanssa ”syyllistyvä” voi saada sakot tai jopa vankeusrangaistuksen. Esimerkiksi Yhdysvaltojen laillistettua samaa sukupuolta olevien avioliitot, totesi Mugabe että ”edes saatana ei ole homoseksuaali."

 

Sitä vaan, että miksi Seta ja lbgt-yhteisö on niin voimallisesti mukana kannattamassa nykyisenkaltaista massasiirtolaisuutta Lähi-Idän ja Afrikan kivikautisista valtioista Suomeen? Leivotaan pullaa ja kudotaan sukkia homofobikoille :)

Ihmissalakuljettajien kyydissä matkaavien laittomien siirtolaisten mukana kulkeutuu tänne sivilisaatioon aimo annos homovihaa ja rasismia. Luulisi afrikkalaisten ja arabien jyrkkä asennoituminen tasa-arvoon ja seksuaalivähemmistöjä kohtaan hillitsevän intoa hyväksyä päinvastaisen agendan leviäminen sivistyneeseen omaan kulttuuriimme.

 

https://

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Janne Hilden

Taannoisen Ylen A24:n islam-illan satoa homoseksuaalisuudesta muslimien näkökannasta katsoen.
Kuka viitsii näitä rasisteja puolustella, ja toivottaa niin lämpimästi tervetulleeksi luoksemme?

https://www.youtube.com/watch?v=RVM4_h66upI

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Ensinnäkin, enpä muista lukeneeni mistään LGBTI-väen voimallisesta massasiirtolaisuuden kannattamisesta. Ilmiö, josta on selvittävä ja jonka puitteissa ei "enemmistö" voi edellyttää vähemmistöiltä ryhtymistä tulehtuneen vastakkaisasettelun pelinappuloiksi. Tulijoissa on myös vähemmistöjen edustajia, jotka tarvitsevat vertaistukea.

Toiseksi, mitä tulee "homofobiaan", "pullan leipomisesta" supisuomalaisille luimistelijoille ja äkäpusseille on minulla yli neljän tiedostavan vuosikymmenen kokemus. Tulokset eivät ole olleet aivan huonoja. Samaa lähestymistä olen mieheni kanssa soveltanut myös tulijoihin. Hyvin pärjätään.

Kolmanneksi, kysymys on pisarasta meressä. Noin 100 000 suomalaista luimistelijaa antoi puolessa vuodessa tukensa AA-yhdistyksen aloitteelle, jonka tarkoituksena on palauttaa Suomi ison askelen taaksepäin kohti aikaa, jolloin meilläkin homoseksuaalisuus oli rikos. AA-laiset surkuttelevat, että aika loppui kesken.

Janne Hilden

No tietysti oma lukunsa on meidän omat fundamentalistimme, AA-kerho.

Silmääni pisti vain joku twiitti, missä Lahdessa seksuaalivähemmistöt olivat pitäneet talkoot tervetulokylttien maalaamisessa siirtolaisille. Kun kutsutut nyt eivät välttämättä paljoa perusta näistä vastaanottavistaan.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Tuollaista twiittiä en ole nähnyt, mutta ajatus on kannatettava. Suomi tutuksi heti myönteisessä moninaisuudessaan. Vastassa kartiopäiden ja muiden luimistelijoiden sijaan fobiasta kärsimättömiä miehiä, naisia, lapsia ja seksuaali- sekä sukupuolivähemmistöjen edustajia.

Seuraa myönteinen anekdootti. Kaksi Irakista juuri saapunutta miestä pysähtyi kadulla iloisesti hymyillen rapsuttamaan koiraamme. Kysyivät, olemmeko veljeksiä. Vastasimme olevamme tuleva aviopari, emme veljeksiä. Seuraavana päivänä moikkasimme yhtä iloisesti. Yhtä mutkatonta on asiointi kauemmin Suomessa olleiden irakilaisten kanssa. Kaikkien kanssa ei tule olemaan yhtä helppoa, mutta vaihteleviin asenteisiin on totta vieköön tottunut kantasuomalaisten parissa.

Janne Hilden Vastaus kommenttiin #6

Hain tähän puhututtavaan siirtolaisdilemmaan hieman uutta näkökulmaa, kun kaikki lähestymistavat tuntuvat olevan on jo käytetty :)

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #9

Aihe on hyvä eikä kukkapaitasetäkään ollut lähellä pillastumista :=)

Janne Hilden Vastaus kommenttiin #10

Aihe hyvä, koska melko jäätävää settiä 91-vuotiaalta Mugabelta.

He's not my black president!

Hannu Töyri

Euroopassa on paljon alueita joihin homoilla ei ole asiaa. Yksi varhaosimmista on Amsterdam jonka tietyihin kaupungin osiin homoilla ei ole eikä ole ollut vuosikymmeneen. Pariisi, Lontoo, Kööpenhamina jne..

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Helsingissä sellaisia alueita oli jo 1970-luvulla. Suuressa osassa Yhdysvaltoja ja vaikkapa Jerusalemissa saa myös olla varuillaan. Venäjä on melko ehdoton no-go kokonaisuudessaan. Maailmassa yleisesti ottaen saa olla varuillaan, jos katsotaan vähemmistöön kuuluvaksi.

Omia menemisiään voi verrattomasti tehokkaimmin rajoittaa aivan itse ja helpoimmin antamalla pelkojen määrätä.

Hannu Töyri

Puhuin Euroopasta ja sen muuttuvasta tilanteesta, mutta voihan sitä ymmärtää asian "väärin". Ei kannata jatkaa keskustelua.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #12

Ymmärsin kyllä tarkoituksesi aivan oikein enkä ole missiosi pelinappula.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Ei ihan osu otsikon alle, mutta oletko Janne tietoinen kotikulmillasi pyörivästä isosta missiosta? Katsopa vaikka tämä ohjaukseni.

https://www.mahdollisuus.fi/stoorit/poliisi-loysi-...

Janne Hilden

Ei osunut otsikon alle, eikä täällä maaliin.

Jätän tuon mission väliin Poris :).

Toimituksen poiminnat