Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Pihlajalinna - ei mitään häpyä

Yksityiset yritykset ovat löytäneet runsaudensarven, mistä pystyy kuorimaan rahaa kasamäärin. Ensin apajille ilmestyi varoja lypsämään Luona Oy, jonka riveistä löytyy tuttuja nimiä politiikasta ja paikallishallinnosta. Vastaanottokeskuksia nousee nyt kuin sieniä sateella, yhä enenevässä määrin yksityisten perustamina. Konsultit myöskin ovat haistaneet kannattavan mamubisneksen. Mm. Porissa konsulttifirma on laitettu kartoittamaan mahdollisia uusia, laittomien siirtolaisten vastaanottoon soveltuvia tiloja. Yksityiset toimijat pystyvät neuvottelemaan itselleen rahakkaammat diilit, kuin mitä yleinen hintataso oikeasti on. 43 euroa/turvapaikkaa hakeva/päivä on se kulu, minkä viranomaiset ovat laskeneet toiminnan aiheuttavan.

 

Nyt Pihlajalinna laajentaa toimintaansa vastaanottobisnekseen.Tamperelainen sosiaali- ja terveysalan yritys Pihlajalinna on sopinut vastaanottokeskusten avaamisesta Kokemäen lisäksi myös Kihniöön ja Hämeenlinnaan. Yksityisten keskusten toiminta ei yrityksen mukaan poikkea SPR:n keskuksien toiminnasta. Juu, ei tosiaan toiminta eroa SPR:n vastaavasta oikeastaan lainkaan. Samalla lailla Pihlajalinna vetoaa ihmisten anteliaisuuteen ja hyväntahtoisuuteen, pyytäen Kokemäen keskukseensa ihmisiltä lahjoituksia. Kun sieltä näet puuttuu kaikkea tarpeellista, kuten vuode- ja käyttövaatteita.

 

Ainahan sitä voi vedota ihmisten jo koettuun suureen palveluhalukkuuteen, kun asia koskee tätä joukkosiirtolaisuutta. Pullaa leivotaan, ja sukkia kudotaan. Mutta ei Pihlajalinnalla ole rajaa ahneudelleen, sillä näitä tavaralahjoituksia kaipaava yhtiö kerää vuosittain ~yli sadan miljoonan liikevaihdon.

 

Maahanmuuttovirasto on yllättynyt yksityisen Pihlajalinnan esittämästä pyynnöstä, että ihmiset lahjoittaisivat Kokemäelle perustettavaan vastaanottokeskukseen petivaatteita ja pyyhkeitä. – En ole tällaisesta aiemmin kuullut, viestintäpäällikkö Hanna Kautto sanoo.

 

Onko vähän naurettavaa touhuu... 

 

Maahanmuuttovirasto yllättyi: Yksityinen vastaanottokeskus kaipaa lahjoituksena petivaatteita

 

Yksityinen vastaanottokeskus avautuu Kokemäellä: "Toivomme ymmärrystä ja venymistä"

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Oscari Wirola

Pihlajalinnalla on mennyt viimeisin kvartaali vähän kehnosti, miinuksella on ollut. Nyt pitää saada jostain apua ennen osakkeenomistajien panikoitumista. Pitää turvata kansan karttuisaan käteen.

Olen samaa mieltä, että hävytöntä toimintaa Pihlajalinnalta, mutta mitäs kapitalisti ei tekisi voittonsa maksimoimiseksi?

Janne Hilden

Tottakai kaikki keinot käytetään. Nyt on hyvä hetki tarttua kansalaisten karttuisaan käteen.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Seuraavaksi ovat myös muut veronkiertofirmat apajilla,huostabisnes ei taida enää tuottaa tarpeeksi voittoa.Huostabisnes ajettiin saman kaavan mukaan sisään,sitra-sijoittaja tulee varmasti tukemaan tätäkin bisnestä.Lapsibisnes tuottaakin näille ulkolaisten konsernien omistajille ja suomalaisille jotka ovat mukana, voittoa messevästi.Nyt alkaa mamulasten huostaamiset koska suomalaiset perheet ovat jo lapsia ottamassa koteihinsa,eivät uskalla vielä adoptointia esittää,mutta kohta,kohta.Johan se yhden äidin vauva vietiin rinnoilta.
Veronmaksajat maksavat.Katsokaapa pihlajalinnan omistajien nimilistaa,ja kaivakaa noiden muidenkin taustat,ja syvältä.Eliitti hieroo käsiään,eli ne jotka ovat syteemissä mukana,sisäpiiriläisenä näissä bisneksissä.
Kaikki on kauppatavaraa suomessa.Lasten hinta on määritelty ja kohta mamut hinnoitellaan "hoidettavuuden"perusteella.

Veronmaksajille tosin ei jää kuin maksajan osa,ja omista palveluistaan leikkaaminen.Huostabisneksessä ovat mukana myös poliitikot,tämä systeemihän pyörii sillä että pompitaan pallilta toiselle,ja ajetaan kavereiden etuja.Valvotaan ja ollaan valvottavana.Suojatyöpaikat jokaisessa virastossa jne.takaavat sen,ettei kukaan jää kiinni mistään.

Janne Hilden

Kansalaiset on ajettu raivon vallassa toistensa kimppuun.
Hyvä sumuverho, joka peittää alleen eliitin itselleen ohjaaman rahavirran haalimisen.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Eiköhän tämän Herlinin Uuden Suomen yhteistyökumppani Attendo pääse vielä hyville apajille tässä leikissä?

Janne Hilden

"Sen sijaan Attendo vielä pohtii asiaa. Yhtiön viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Lauri Korkeaoja sanoo, että vastaanottokeskustoiminta ei ole poissuljettu vaihtoehto."

Kyllä Attendo varmaan vielä nähdään tuottoisassa toiminnassa mukana :). Veronmaksajat ovat luotettavia pörssinsä avaajia.

http://www.taloussanomat.fi/palvelut/2015/10/05/fi...

Pihlajalinnalla on jopa kymmenen keskuksen isännöinti suunnitelmissaan.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Onko vähän naurettavaa touhuu..."

Ei ole. On korruptiota.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Täytyy nopeasti saada eduskuntaan lakiesitys, että pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tarvitsemat keskukset voidaan hoitaa vain kunnantalon kautta. Se on kai silloin tuottava business kunnalle, kun yksityinenkin tällä tekee miljoonavoitot.

Olenkin aina ihmetellyt kuntapäättäjien tyhmyyttä, kun ulkoistavat toimintojaan yksityisille jotka tekevät helvetinmoista tulosta veronmaksajien rahoilla. Miksi kunta ei sitä rahaa halua itselleen ?

Janne Hilden

Tehdään se. Kun Pihlajalinnalla ei ole edes varaa hankkia omia lakanoita.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Janne Hilden

Nyt on piru merrassa. Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on vuokramassa kahta tyhjillään olevaa kiinteistöä vastaanottokeskuksiksi. Toinen tiloista sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, entisissä Sibelius-Akatemian tiloissa ja toinen Espoon Siikajärvellä.

Meidän eläkkeiden maksajat tekevät bisnestä !!!!.

Janne Hilden Vastaus kommenttiin #10

Yleensäottaen, minun puolestani vastaanottokeskukset voisi polttaa :)

Veronmaksajilta tämän sirkuksen pyörittäminen on pois, maksoi sitten kuka tahansa eläkkeitämme.

Toimituksen poiminnat