Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Kaikki blogit puheenaiheesta Oikea sektori

Onneksi maallamme ei ole mitään yhteistä Ukrainan kanssa

Lämpimin sanoin puhumme Ukrainasta kahvipöytäkeskusteluissamme. Tiedotusvälineemme osoittavat kilvan solidaarisuutta ja ihailua tuota maailman parasta valtiota kohtaan. Ja me yhdymme hymistelyyn, pukien sinikeltaisen kravatin kaulaamme.

Ukraina, Ukraina - Ihana, ihana valtio... veljeskansaamme!

Ei hätää, ne on meidän fasisteja

Kun Kievin kaupungintalo vallattiin asein ja Molotovin cocktailein, ensimmäinen asia minkä Euromaidanin katutaistelijat tunsivat tärkeimmäksi asialistalla, oli lippujen ja symbolien ripustaminen kaupungintalon salin seinille.

Ukrainasta terrori-iskuja Venäjälle!

Uhrainan mielenosoitusten äärinationalistinen siipi "Oikea Sktori" uhkaa Venäjää terrori-iskuilla. Järjestön johtaja Dimitri Janosz on ollut yhteydessä Kauko-aasian ja Tsetseenian ryhmiin ja uhkaavat yhteisillä operaatioilla Venäjää.

Jarosin mielestä Venäjä ei ole yhtä vahva kuin miltä se näyttää. Hyödynnä mahdollisuus -sanotaan Jarosin sodanjulistuksessa.

Venäjän mielestä Kiovan mellakoita johtanut Dimitri Jarosz pitää julistaa terroristiksi ja hänestä on tehtävä kansainvälinen pidätysmääräys.

Ukrainaan keskitysleirejä?!

Valkoinen Europpa äärioikeistolaiset vaativat Ukrainassa politiikan puhdistamista ja venäjämyönteisten ja juutalaistaustaisten liikemiesten eliminoimista yhteiskunnasta. Mikäli nämän ääriainekset pääsevät yhteistyöhön uuden vallan miliisi ja armeijan kanssa ja saavat niissä tahtonsa läpi on hyvin todennäköistä, että Ukrainaan syntyy keskitysleirejä toisen maailmansodan malliin.

Suomalainen terroristikouluttaja Ukrainassa. EU:n palkkaama?

Venäjän 1TV on näyttänyt dokumentin Ukrainan äärianationalistien terroristileiriltä, joissa valmistaudutaan katumellakkojen järjestämiseen, parrikaadien rakentamiseen, hallintorekennusten valtaamiseen ja sotimiseen poliisien kanssa.

Kuinka ollakkaan kouluttajana toimii suomalainen upseeri, joka on ollut vastaavissa tehtävissä Egyptissä ja Libanonissa. 

Onko kouluttaja Suomen armeijan lähettämä? Euroopan erikoisjoukkojen palkkaama? Kenties NATO:n kouluttaja? 

Janykovitsh tarjosi sopimusta verenvuodatuksen välttämiseksi Dimitri Jarozille

Ukrainan media tietää kertoa, että Janykovitsh esitti "Oikea Sektorin" aseellisen järjestön johtajalle Dimtri Jarozille sopimusta, jotta verenvuodatus voitaisiin välttää.

Jarosz ei suostunut sopimukseen ja olis sanonnut,,että Janykovitshille

- emme halua olla nukkeja.

Jarosz kuvailee Janykovitshin olleen kalpea ja peloissaan.

Ukrainan aseellinen oikeisto vaatii "Alueiden puolueen" lakkauttamista

Ukrainan aseellista kapinasiipeä johtanut "Oikea sektori" vaatii "Alueiden puolueen" lakkauttamista.

Alueiden puolue on Ukrainan suurin puolue ja se sai vaaleissa 205 edustajaa parlamenttiin. Ukrainan parlamentissa on 450 paikkaa.

Kansannousun aikana lähes kaikki  Alueiden puolueen edustajat jättivät parlamentin. Tämän päivän äänestyksissä heitä oli mukana vain 23.

Suurin osa pelkäsi osallistua parlamentin työhön.

Opposition johtamassa parlamentissa on ollut pienpuolueiden edustajia ja äänestyksiin on osallistunut varaedustajia n.248.

Ukrainan aseistautuneet ryhmät käyttää ihmiskilpeä

Lännen media salaa,  eikä pysty kertomaan sitä tosiasiaa, että Ukrainan mellakoiden takana ovat aseistetut rymät.

Samoin se jättää kertomatta keitä nämä väkivaltaiset ryhmät ovat, ja mitkä ovat niiden aatteet ja pyrkimykset?

EU:n poliittinen eliitti suhtautuu asiaan, niin kuin kysymyksessä olisi sota sen arvoja vastaan ja että mielenosoittajat ja aseistetut ryhmät edustavat Euroopan arvoja?

Ukrainaa odottaa sissisota ja sosiaalinen rappio?!

Eräs Kiovan Itsenäisen Työvänliiton edustaja arvioi, että Ukrainalla on kolme tulevaisuuden visiota/ vaihtoehtoa.

Ensimmäisenä ja hyvin todennäköisenä on se, että mellakoitsijoiden puolueaseellinen siipi alkaa käymään sissisotaa, sen jälkeen kun armeija on tukahduttanut Kiovan mielenosoitukset. Svobodo puolueella on koko maan laajuinen organisaatio, jonka yhteydessä toimii "Oikea sektori" puolisotilaallinen armeija, joka ryhtyy käymään sissisotaan IRA Pohjois-Irlannin tapaan valtikoneistoa ja armeijaa vastaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä