Hildén heittomerkillä "I'm normally not a praying man, but if you're up there, please save me Superman."

Kaikki blogit puheenaiheesta Seksuaalinen syrjintä

Avoin kirje Puolustusvoimien johdolle: suomalaisten vapauksia on puolustettava

Arvoisa kenraali Lindberg ja muu Puolustusvoimien johto!

Otan poikkeuksellisesti Teihin yhteyttä tällä avoimella kirjeelläni kertoakseni tukevani voimakkaasti Puolustusvoimien ja sen henkilöstön oikeutta ja jopa velvollisuutta osallistua suomalaisten vapauksien puolustamiseen.

Tasa-arvosta

Viime päivinä somessa on kovasti keskusteltu arkipäivän seksismistä. 
Siis sellaisesta käytöksestä, jossa mies olettaa jotakin naisesta, joka ei naisen kohdalla pidäkään paikkaansa. Naiselle on esimerkiksi tuotu automaattisesti ravintolassa salaattilautanen, ja miesseuralaiselle pizza, vaikka nainen olikin tilannut pizzan ja mies salaatin.

Keskustelu em. asiasta riistäytyi luonnollisesti käsistä, ja kärpäsistä tehtii härkäsiä. Yhtäkkiä väärän ruokalajin tuominen rinnastettiin vähintään raiskaukseen ja vuosia jatkuneeseen henkiseen pahoinpitelyyn.

Olipa iso juttu

Homoseksuaalisuus on iso juttu kaikkialla, missä vallitsee jonkinlaisia komeroita, kuten urheilumaailmassa ja niin sanotussa entisessä Neuvostoliitossa. Uimari Ari-Pekka Liukkosen kertominen homoudestaan oli lööppijuttu alkuvuoden uutistyhjiössä, jossa tiedotusvälineet puhuivat asiasta ”huippu-urheilijan kaapista tulona”.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä